Ekele Shaanxi Ruiwo nke ọma na-agafe asambodo kosher.

Site na mbọ niile nke ndị ọrụ.Ụgwọ nke ụlọ ọrụ Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd.gafere nke ọma nyocha na saịtị nke Rabbi na February 22, 2022. Nweta asambodo na March.2. 2022, Anyị nwere obi ụtọ na obi ụtọ dịka ị nwere.

N'ime afọ ndị na-adịbeghị anya, ndị ọrụ niile nke ụlọ ọrụ anyị agbasowo echiche sayensị nke mmepe, na-aga n'ihu na oge, malite ịzụ ahịa, ma nweta nsonaazụ dị mma na azụmahịa ụlọ na nke mba ọzọ.Ịgafe nke ọma nke asambodo kosher dị ka icing na achicha ahụ, nke bụ nkwenye dị ukwuu maka azụmahịa azụmahịa anyị si mba ọzọ.Ndị ọrụ azụmaahịa anyị niile na mba ofesi ga-enyeghachi ndị ahịa anyị ọhụrụ na ndị ochie na ọrụ ka mma yana ezigbo mma.

Ịgafe nke ọma nke asambodo kosher na-egosi na ụlọ ọrụ ahụ abanyela na ọkwa mmepe akụkọ ihe mere eme ọhụrụ.Anyị kwenyesiri ike na na mmepe n'ọdịnihu, ụlọ ọrụ anyị ga-anọgide na-ebuso mmụọ nke ịga n'ihu na oge, na-arịgo elu elu, na-agbalịsi ike maka klas mbụ ruo mgbe ebighị ebi, nke mere na ụlọ ọrụ ahụ ga-abanye n'ụwa ọhụrụ nke ahụike, kwụsie ike. na mmepe achikota.Na-arụ ọrụ n'ọdịnihu, anyị ga-ewusi imekọ ihe ọnụ, na-amụ ngwaahịa kpọrọ ihe, na-eme ka nti onyinye ndị ahịa na ụlọ ọrụ na a ọzọ ọkachamara àgwà.

N'ikpeazụ, a na m achọ ka ụlọ ọrụ anyị nwee ọganihu na ọganihu.

Mee ka ụwa dịkwuo mma na obi ụtọ

agba agba


Oge nzipu: Mar-07-2022